Welkom

Welkom op het veteranencafé overzicht, aangeboden  door KatanaDesign.nl en KatanaSecurity.nl

In dit overzicht vindt u alle veteranencafés en andere trefpunten die bij ons bekend zijn. Weet u nog een veteranencafé of trefpunt wat niet in deze lijst is opgenomen, of waar incorrecte informatie over vermeld is neem dan svp contact op zodat dit kan worden aangepast.

In het menu aan de linker zijde kunt u aanklikken in welke provincie u een veteranencafé of trefpunt zoekt. U krijgt dan een lijst met alle veteranencafés en trefpunten in de desbetreffende provincie. Of u kunt gebruik maken van het zoekvenster.

Bent u beheerder van een van de genoemde cafés, dan kunt u indien u dit wenst contact opnemen zodat wij u informatie kunnen toesturen om de pagina van uw eigen veteranencafé / trefpunt zelf aan te passen. Hierdoor kunt u zelf eventuele wijzigingen of evenementen bewerken. Bent u niet bekend genoeg met computers om dit zelf te doen dan kunt u ons per email de gewenste aanpassingen toesturen en zullen wij het voor u doorvoeren.

Er is een kaart toegevoegd waarop u heel makkelijk kunt zien welke ontmoetingspunten er zich bij u in de buurt bevinden.
Deze kaart werkt met behulp van Google Maps®, en is hierdoor makkelijk in de bediening betreffende in- en uit zoomen.

Met vriendelijke veteranengroet,
Ronald Weeber
veteranen@katanadesign.nl